Links it BugNet in excel cause prompt for login...

Topics: General
Oct 22, 2014 at 8:45 PM
Edited Oct 22, 2014 at 8:46 PM
even if I'm already logged in to BugNet..also the status id in the URL does not get passes along as well. For instance, if I click on a cell in Excel that has a link to http://<server name>/<bugnet instance>/Issues/IssueList.aspx?pid=1&s=12, I get prompted for a login (even if already have BugNet page open), and the URL shows as http://<server name>/<bugnet instance>/Issues/IssueList.aspx?pid=1

The '&s=12' portion of the URL is dropped somehow.

Just wondering if this is an Excel thing, or a setting I need to tweak in BugNet, or something else.

Thanks!
Coordinator
Oct 27, 2014 at 2:44 PM
asudman wrote:
even if I'm already logged in to BugNet..also the status id in the URL does not get passes along as well. For instance, if I click on a cell in Excel that has a link to http://<server name>/<bugnet instance>/Issues/IssueList.aspx?pid=1&s=12, I get prompted for a login (even if already have BugNet page open), and the URL shows as http://<server name>/<bugnet instance>/Issues/IssueList.aspx?pid=1

The '&s=12' portion of the URL is dropped somehow.

Just wondering if this is an Excel thing, or a setting I need to tweak in BugNet, or something else.

Thanks!
The links in the excel file link directly to the issue. I am not sure why you get a prompt. What version are you using?
Oct 28, 2014 at 2:28 PM
In this case I was not linking to an issue, but to a list of issues that have the same status (status id 12 in my case...s=12). I am using Excel 2010 and BugNet 1.6.329.0