Upgrade from 0.8 fails after login

Topics: Installing BugNET
Sep 20, 2012 at 2:25 PM
Edited Sep 20, 2012 at 2:26 PM

Hi, I've followed the upgrade guide (http://bugnet.codeplex.com/wikipage?title=Installing%20BugNET&referringTitle=Documentation), but after the bugnet's upgrading task I get this error:

 

Server Error in '/BugNET' Application.

Could not load type 'BugNET.DataAccessLayer.SqlDataProvider' from assembly 'BugNET.DAL'.


Line 11:     <DataProvider defaultProvider="SqlDataProvider">
Line 12:         <providers>
Line 13:             <add name="SqlDataProvider" type="BugNET.DataAccessLayer.SqlDataProvider, BugNET.DAL" connectionStringName="BugNET" providerPath="~\Providers\DataProviders\SqlDataProvider\" />
Line 14:         </providers>
Line 15:     </DataProvider>

 

This is my web.config dataprovider section:

 

<configSections>        
        <section name="dotNetOpenAuth" type="DotNetOpenAuth.Configuration.DotNetOpenAuthSection" requirePermission="false" allowLocation="true" />
        <section name="HtmlEditorProvider" type="BugNET.Providers.HtmlEditorProviders.HtmlEditorConfiguration, BugNET.Providers.HtmlEditorProviders" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication" />
        <section name="DataProvider" type="BugNET.DAL.DataProviderConfiguration, BugNET.DAL" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>
    </configSections>
    <dotNetOpenAuth>
        <reporting enabled="false" />
    </dotNetOpenAuth>
    <DataProvider defaultProvider="SqlDataProvider">
        <providers>
            <add name="SqlDataProvider" type="BugNET.DataAccessLayer.SqlDataProvider, BugNET" connectionStringName="BugNET" providerPath="~\Providers\DataProviders\SqlDataProvider\" />
        </providers>
    </DataProvider>
Coordinator
Sep 20, 2012 at 4:32 PM

The data provider section should look as follows:

<DataProvider defaultProvider="SqlDataProvider">
        <providers>
            <add name="SqlDataProvider" type="BugNET.Providers.DataProviders.SqlDataProvider, BugNET.Providers.SqlDataProvider" connectionStringName="BugNET" providerPath="~\Providers\DataProviders\SqlDataProvider\"/>
        </providers>
    </DataProvider>
Sep 21, 2012 at 9:23 AM

Ok, this issue is resolved, now I get a Sql Exception: SqlException (0x80131904): The object name 'BugNet_P3_CFV' is not valid.

But update process was successfully completed.

I have to run manually some script?

Developer
Sep 21, 2012 at 1:13 PM

Please see this thread on the topic http://bugnet.codeplex.com/discussions/392922

And report back here if it solved your issue.

Thanks
William

Sep 21, 2012 at 1:43 PM

Works! Thanks.

Developer
Sep 21, 2012 at 2:36 PM

Perfect!

Your Welcome